Școala de vară (Păltiniș iulie 2015)

Echipa proiectului pregătește detaliile finale pentru organizarea celei de-a doua școli de vară prevăzută în activitățile proiectului.

Școala de vară va avea loc la Păltiniș, jud. Sibiu, în perioada 20-24 iulie 2015 și vor participa 45 de bursieri din cadrul proiectului, însoțiți de 5 experți din partea Academiei Române Filiala Cluj și a partenerilor.

Locația oferă oportunități importante de organizare a cercetărilor de teren și un cadru potrivit activităților indoor programate pentru școala de vară: Dintre obiectivele turistice importante care merita vizitate in Paltinis amintim atat Schitul Paltinis, cu biserica din lemn “Schimbarea la Fata” ridicata in jurul anului 1930 si unde se afla si mormantul lui Constantin Noica, precum si casa memoriala a filozofului roman Constantin Noica. În plus, avem în proximitate orașul Sibiu, Valea Hârtibaciului, Cisnădie și alte puncta de interes pentru cercetătorii participanți la școala de vară.


parteneri

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României